Fejl: "Scanningsfejl" og "I fare" vises i Norton for Mac

Dette problem kan normalt løses ved at genstarte din Mac-computer. Luk alle programmer, og genstart Mac-computeren.

Hvis problemet fortsætter, skal du køre LiveUpdate for at opdatere dine virusdefinitioner.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Klik på på Apple-menulinjen, og vælg derefter Programmer.

2. Dobbeltklik på Norton Security i vinduet Programmer.

3. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet til Norton Security.

Kør LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer til Norton-programmet.

TRIN 2

Opdatering af virusdefinitionerne

1. Download virusdefinitionerne til Norton-programmet manuelt.

Filen nis6avdefinitions.pkg gemmes automatisk i mappen Overførsler.

2. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at installere virusdefinitionerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v105297195_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 03/07/2017