Jeg får vist meddelelsen: "Backup mislykkedes - prøv igen senere, eller der er ikke nok plads", når jeg sikkerhedskopierer mine kontakter i Norton Mobile Security

Dette problem kan være midlertidigt, hvis en af vores serverer er under vedligeholdelse. Kør Backup af kontakter igen efter et par timer.

Hvis problemet fortsætter, skal du slette nogle af dine tidligere backups fra Norton Mobile Security-webstedet for at frigøre noget plads til nye backups.

Slet tidligere backups af kontakter

1. Log på webstedet for Norton Mobile Security ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Under Mine mobilenheder skal du vælge din enhed.

3. Vælg Backup.

4. Under Dine backups vises backups af kontakter for denne enhed. Vælg en tidligere backup, og klik så på Vis.

Du skal sikre dig, at du ikke længere har brug for backuppen, så du godt kan slette den.

5. Under den backup, som du valgte, skal du trykke på papirkurvsikonet for at slette den.

6. Bekræft ved at klikke på OK.

7. Gentag linjerne 4 og 5 for at slette flere backups, du ikke længere har brug for.

Efter du har ryddet op i gamle backups, kan du sikkerhedskopiere dine kontakter fra mobilenheden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v105292228_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 21/03/2017