Meddelelsen "Backup mislykkedes - prøv igen senere, eller der er ikke nok plads" i Norton Mobile Security

Dette problem kan være midlertidigt, hvis en af vores serverer er under vedligeholdelse. Kør Backup af kontakter igen efter et par timer.

Hvis problemet fortsætter, skal du slette nogle af dine tidligere backup-filer på Norton Mobile Security-webstedet for at frigøre plads til en ny backup.

Slet tidligere backups af kontakter

1. Log på Norton.

2. På listen over enheder skal du vælge den mobilenhed, som du vil slette den gamle backup af kontakter for.

3. Vælg Backup.

4. Under Backups vises der backup-filer af kontakter for enheden. Vælg en tidligere backup, og klik så på Vis.

Du skal sikre dig, at du ikke længere har brug for din backup, så du kan slette den.

5. Klik på ikonet for papirkurven under den valgte backup for at slette den.

6. Bekræft ved at klikke på OK.

7. Gentag linjerne 4 og 5 for at slette flere backups, du ikke længere har brug for.

Efter du har ryddet op i gamle backups, kan du sikkerhedskopiere dine kontakter fra mobilenheden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v105292228_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 10/10/2017