Overvågningsfunktionen i incognito-tilstand i Norton Family til Android

Norton Family kan igen overvåge dit barns internetaktiviteter i incognito-tilstand i Samsung S-browseren og Chrome-browseren i Android 5.0 og nyere vha. Norton Familys tilgængelighedsfunktion.

Aktivering af Tilgængelighedstjenesten i Norton Family

1. Fra startsiden skal du gå til Indstillinger > Tilgængelighed.

2. Under Tjenester skal du trykke på Norton Familys tilgængelighedstjeneste.

3. Ved siden af Norton Familys tilgængelighedstjeneste flytter du skydeknappen for at slå den til.

4. Tryk på OK for at bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v105201891_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/03/2016