Meddelelse om udfasning af Norton AntiVirus 11 og Norton Internet Security 4 til Mac

Med virkning fra den 31. oktober 2014 blev Norton AntiVirus 11 og Norton Internet Security 4 til Mac udfaset. Supporten til disse produkter ophørte den 12. november 2015, og siden er der ikke udgivet nogen nye sikkerhedsopdateringer til dem.

Selvom du kan fortsætte med at bruge disse Norton-programmer i resten af abonnementets periode, vil computeren ikke være beskyttet mod nye trusler. Vi anbefaler, at du opgraderer Mac OS X til den nyeste version og installerer Norton Security.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken version af Norton-programmet, der er installeret, kan du læse Sådan finder du versionsnummeret af dit Norton-program til Mac.

I de følgende hyppigt stillede spørgsmål kan du få svar på forespørgsler i forbindelse med udfasningen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v104341125_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 23/09/2016