Om Norton-programmet

Norton Internet Security er markedets hurtigste og letteste samlede løsning til beskyttelse af din Mac og alle dine onlineaktiviteter.

Norton-programmet leverer løbende opdateret beskyttelse mod forskellige typer sikkerhedstrusler. Norton-programmet beskytter dig mod forsøg på identitetstyveri, phishing-forsøg og andre netværksangreb. Programmet analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og angiver, om webstedet er sikkert. Det beskytter desuden følsomme oplysninger herunder kreditkortoplysninger og netbankoplysninger mod skadelige programmer.

Norton-programmet overvåger din Macs netværksaktiviteter og administrerer forsøg på at etablere adgang, både indkommende og udgående. Indstillingerne for Firewall omfatter regler for specifikation af adgangsindstillingerne for din Macs programmer, tjenester og porte. De indeholder også adgangsindstillinger for IP-adresserne på det netværk, som din Mac i øjeblikket har oprettet forbindelse til. Norton-programmet tillader og blokerer på baggrund af firewallreglerne indgående og udgående forbindelser, der bruger et bestemt program, en bestemt tjeneste eller en bestemt port.

Norton-programmet forbedrer sikkerheden og beskytter din Mac på følgende måder:

• Automatisk registrering og fjernelse af virus.

• Registrerer potentielt uønskede programmer, så du har mulighed for at fjerne dem.

• Scanning og rensning af downloadede filer og filer vedhæftet mail.

• Scanner og fjerner spamfiler, dubletter og lignende filer.

• Beskyttelse mod angreb, der er rettet mod softwarens sårbarheder.

• Kontrollerer for sikkerhedsrisici, hver gang du bruger et program på din Mac, isætter et flytbart medie eller går på internettet.

• Overvåger computeren for usædvanlige symptomer, der kan være tegn på en aktiv trussel.

• Forhindrer identitetstyveri og forsøg på phishing.

• Beskytter følsomme oplysninger mod skadelige programmer. Overvåger netværksaktiviteten og blokerer forsøg på uautoriseret adgang.

I følgende skema beskrives de vigtige funktioner i Norton-programmet:

Automatiske scanninger

Registrerer og fjerner automatisk spyware, virus, trojanske heste, potentielt uønskede programmer, bots og internetorme.

Norton-programmet forbedrer sikkerheden og beskytter din Mac på følgende måder:

• Kontrollerer for sikkerhedsrisici, hver gang du bruger et program på computeren, isætter et flytbart medie og går på internettet.

• Overvåger computeren for usædvanlige symptomer, der kan være tegn på en aktiv trussel.

Du kan tilpasse beskyttelsen af computeren ved hjælp af indstillingerne for automatisk scanning.

Indstillinger for automatisk scanning

Firewall

Overvåger din Mac-computers netværksaktiviteter og administrerer både indgående og udgående adgangsforsøg.

Indstillingerne for forbindelsesblokering omfatter reglerne for specifikation af adgangsindstillingerne for din Macs programmer, tjenester og porte. De indeholder også adgangsindstillinger for IP-adresserne på det netværk, som din Mac i øjeblikket har oprettet forbindelse til. Norton-programmet tillader og blokerer på baggrund af firewallreglerne indgående og udgående forbindelser, der bruger et bestemt program, en bestemt tjeneste eller en bestemt port.

Beskyttelse mod sårbarheder

Blokerer netværksangreb, der kan stjæle dine oplysninger eller tage kontrol over din Mac-computer.

Beskyttelse mod sårbarheder

Scanninger

Gør det muligt at udføre følgende typer scanninger:

• Hurtig scanning

Scanner hjemmemapperne på din Mac.

• Komplet scanning

Scanner flere valgte diske for at fjerne virus og andre sikkerhedstrusler.

• Arkivscanning

Scanner en bestemt fil eller mappe på din Mac-computer for at finde ud af, om den er inficeret.

Scanninger med Norton-programmet

LiveUpdate

Henter automatisk de nyeste virusdefinitioner og programopdateringer, så din Mac-computer er beskyttet. Virusdefinitioner beskytter din Mac-computer mod de seneste virus og sikkerhedstrusler.

Safe Web

Norton Safe Web er en gratis tjeneste fra Norton, der hjælper dig med at surfe, søge og shoppe mere sikkert.

Ved at bruge Norton Safe Web kan du kontrollere, om et websted er farligt, allerede inden du besøger det. Med Norton Safe Web analyseres webstederne, og det registreres, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler på webstederne. Norton Safe Web opretter sikkerhedsvurderinger for alle webstederne på baggrund af analysen.

Safe Web

Aktivitet

Gør det muligt at overvåge de opgaver, som dit program udfører i baggrunden. Desuden kan du se statistikker over adgangsforsøg og status for forskellige funktioner i Norton-programmet.

Rens

Giver dig mulighed for at scanne for og fjerne følgende typer spamfiler på computeren:

• Spamfiler i operativsystemet

• Cache- og logfiler for programmer

• Dubletter og lignende filer

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v10423298_nsmac_sos_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/06/2018