Om Norton-programmet

Norton Internet Security er markedets hurtigste og letteste samlede løsning til beskyttelse af din Mac og alle dine onlineaktiviteter.

Norton-programmet leverer løbende opdateret beskyttelse mod forskellige typer sikkerhedstrusler. Norton-programmet beskytter dig mod forsøg på identitetstyveri, phishing-forsøg og andre netværksangreb. Programmet analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og angiver, om webstedet er sikkert. Det beskytter desuden følsomme oplysninger herunder kreditkortoplysninger og netbankoplysninger mod skadelige programmer.

Norton-programmet overvåger din Macs netværksaktiviteter og administrerer forsøg på at etablere adgang, både indkommende og udgående. Indstillingerne for Firewall omfatter regler for specifikation af adgangsindstillingerne for din Macs programmer, tjenester og porte. De indeholder også adgangsindstillinger for IP-adresserne på det netværk, som din Mac i øjeblikket har oprettet forbindelse til. Norton-programmet tillader og blokerer, på baggrund af firewallreglerne, indkommende og udgående forbindelser, der bruger et bestemt program, en bestemt tjeneste eller en bestemt port.

Norton-programmet forbedrer sikkerheden og beskytter din Mac på følgende måder:

• Automatisk registrering og fjernelse af virus.

• Registrerer potentielt uønskede programmer, så du har mulighed for at fjerne dem.

• Scanning og rensning af hentede arkiver og postbilag.

• Beskyttelse mod angreb, der er rettet mod softwarens sårbarheder.

• Kontrollerer for sikkerhedsrisici, hver gang du bruger et program på din Mac, isætter et flytbart medie eller går på internettet.

• Overvåger computeren for usædvanlige symptomer, der kan være tegn på en aktiv trussel.

• Forhindrer identitetstyveri og forsøg på phishing.

• Beskytter følsomme oplysninger mod skadelige programmer. Overvåger netværksaktiviteten og blokerer forsøg på uautoriseret adgang.

Symantec hverken indsamler eller arkiverer dine personlige oplysninger. Dine oplysninger forbliver krypterede og sikre på din Mac.

I følgende skema beskrives de vigtige funktioner i Norton-programmet:

Automatiske scanninger

Registrerer og fjerner automatisk spyware, virus, trojanske heste, potentielt uønskede programmer, bots og internetorme.

Norton-programmet forbedrer sikkerheden og beskytter din Mac på følgende måder:

• Kontrollerer for sikkerhedsrisici, hver gang du bruger et program på computeren, isætter et flytbart medie og går på internettet.

• Overvåger computeren for usædvanlige symptomer, der kan være tegn en aktiv trussel.

Du kan tilpasse beskyttelsen af computeren ved hjælp af indstillingerne for Automatiske scanninger.

Indstillinger for automatiske scanninger

Firewall

Overvåger din Macs netværksaktiviteter og administrerer forsøg på at etablere adgang, både indkommende og udgående.

Indstillingerne for forbindelsesblokering omfatter reglerne for specifikation af adgangsindstillingerne for din Macs programmer, tjenester og porte. De indeholder også adgangsindstillinger for IP-adresserne på det netværk, som din Mac i øjeblikket har oprettet forbindelse til. Norton-programmet tillader og blokerer, på baggrund af firewallreglerne, indkommende og udgående forbindelser, der bruger et bestemt program, en bestemt tjeneste eller en bestemt port.

Beskyttelse mod sårbarheder

Blokerer netværksangreb, der kan stjæle dine oplysninger eller tage kontrol over din Mac.

Beskyttelse mod sårbarheder

Scanninger

Gør det muligt at udføre følgende typer scanninger:

• Hurtig scanning

Scanner hjemmemapperne på din Mac.

• Komplet scanning

Scanner flere valgte diske for at fjerne virus og andre sikkerhedstrusler.

• Arkivscanning

Scanner et bestemt arkiv eller en bestemt mappe på din Mac for at finde eventuel inficering.

Norton-programscanninger

LiveUpdate

Henter automatisk de seneste virusdefinitioner og programopdateringer, så din Mac er beskyttet. Virusdefinitioner beskytter din Mac mod de seneste virus og sikkerhedstrusler.

Safe Web

Gør det muligt at aktivere og deaktivere de forskellige Safe Web-indstillinger, som beskytter dig mod at besøge usikre websteder.

Du kan aktivere og deaktivere følgende Safe Web-indstillinger:

• Safe Web

• Norton Phishing-beskyttelse

Safe Web

Arkivbeskyttelse

Gør det muligt at beskytte bestemte arkiver, der indeholder følsomme oplysninger, så de ikke kan åbnes, flyttes, kopieres eller slettes uden din tilladelse.

Arkivbeskyttelse

Aktivitet

Gør det muligt at overvåge de opgaver, som dit program udfører i baggrunden. Desuden kan du se statistikker over forsøg på adgang og status for forskellige funktioner i Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v10423298_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016