Meddelelsen "Begrænset scanning tilgængelig. Norton skal have forbindelse til internettet ..."

Dette problem kan også opstå, hvis der er et problem med backendserveren. Hvis fejlen stadig vises, når der køres en scanning, og der stadig er forbindelse til internettet, kan det være på grund af problemer med backendserveren. Vent i 24 timer, og prøv igen.

I mellemtiden kan du køre en scanning med de tilgængelige definitioner ved at klikke på Ja.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v104013504_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/09/2017