Hvilke muligheder har jeg for at forny Norton AntiVirus, Norton Internet Security og Norton 360?

Denne artikel giver svar på spørgsmål om fornyelsesmulighederne for kunder, der har Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360, efter udgivelsen af de nye Norton Security-produkter.

Hvilke fornyelsesmuligheder har jeg?

• Som kunde med Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360 kan du fortsætte med at forny dit abonnement på nuværende tidspunkt, modtage beskyttelsesopdateringer og få support til det program, du bruger.

Hvis du er tilmeldt Automatisk fornyelse, behandles fornyelsen af programmet, du har abonnement på, uden varsel.

Under fornyelsesprocessen har du også mulighed for at opgradere til et andet program. Vælg fornyelsen eller det nye program med de funktioner, der passer bedst til dine behov, og fortsæt med at modtage de nyeste sikkerhedsopdateringer i løbet af abonnementsperioden.

Få flere oplysninger om, hvordan du finder dine fornyelsesmuligheder, i Sådan fornyr du abonnementet på dit Norton-produkt.

Kan jeg købe Norton Security?

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v103277578_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 11/05/2016