Indstillinger for import og eksport i Norton Password Manager

Du kan eksportere dine Password Manager-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dem til en ny computer. Backupfilerne gemmes som .DAT-filer.

Du kan beskytte de filer, som du har sikkerhedskopieret med en adgangskode. Symantec anbefaler, at du beskytter dine Password Manager-data med en adgangskode. Backupadgangskoden behøver ikke at være den samme som din Password Manager-adgangskode. Du skal angive adgangskoden, når du gendanner de Password Manager-data, som du har sikkerhedskopieret.

Du kan importere dine Password Manager-data fra den fil, som du tidligere har sikkerhedskopieret. Din adgangskode til boksen kan ikke nulstilles. Derfor anbefaler Symantec, at du sikkerhedskopierer dine data regelmæssigt. Når du aktiverer automatisk sikkerhedskopiering, oprettes og gemmes der automatisk sikkerhedskopier af boksen på din enhed. Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Brugere\<Brugernavn>\Mine dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<Norton-kontonavn>.

Når du importerer data fra Password Manager, har du følgende muligheder:

• Du kan flette de importerede data i den boks, som du er logget på.

• Du kan erstatte de eksisterende Password Manager-data, som du har gemt i den boks, du er logget på, med de importerede data.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v10327252_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/08/2018