Indstillinger for Norton Identity Safe Import/Eksport

Du kan eksportere dine Identity Safe-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dine Identity Safe-data til en ny computer. Backupfilerne gemmes som .DAT-filer.

Du kan beskytte de filer, som du har sikkerhedskopieret med en adgangskode. Symantec anbefaler, at du bruger en adgangskode, så dine Identity Safe-data er mere sikre. Backupadgangskoden behøver ikke at være den samme som din Identity Safe-adgangskode. Du skal angive adgangskoden, når du gendanner de Identity Safe-data, som du har lavet en backup af.

Du kan importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har lavet en backup af. Din adgangskode til boksen kan ikke nulstilles. Derfor anbefaler Symantec, at du sikkerhedskopierer dine data regelmæssigt. Når du aktiverer automatisk sikkerhedskopiering, oprettes og gemmes der automatisk sikkerhedskopier af boksen på din enhed. Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Users\<User Name>\My Documents\Norton Identity Safe Backups\<Norton account name>.

Når du importerer data fra Identity Safe, har du følgende muligheder:

• Du kan flette de importerede data i den boks, som du er logget på.

• Du kan erstatte de eksisterende Identity Safe-data, som du har gemt i den boks, du er logget på, med de importerede data.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v10327252_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016