Sådan fjernes VSearch- eller OSX/Vsearch-truslen fra din Mac-computer

Der er forskellige varianter af det samme adware-program, som også kaldes OSX/VSearch-A, OSX/VSearch-B, OSX/VSearch-C, OSX/VSearch-D. Dette adware-program ændrer som regel bestemte ord til link eller viser pop op-reklamer. Du kan fjerne VSearch-truslen manuelt fra din Mac-computer ved at følge anvisningerne i denne artikel.

Sådan fjerner du Search Protect-truslen om fastlåsning af browseren

1. Klik på forstørrelsesglasset øverst til højre på Apple-menulinjen.

2. Skriv Aktivitetsovervågning i Spotlight-feltet, og tryk på Retur.

3. Se efter VSearch under Procesnavn i vinduet Aktivitetsovervågning, og dobbeltklik på det.

4. Klik på Slut i det vindue, der vises, og derefter på Afbryd.

Search Protect-processen, der fastlåser browseren, er nu afbrudt. Følg anvisningerne for at fjerne truslen fra din Mac.

5. Klik på på Apple-menulinjen, og vælg Gå til mappe.

I de næste trin skal du fjerne de filer, der er forbundet med VSearch-truslen. Sørg for kun at slette de filer, der er nævnt i anvisningerne. Hvis du fjerner de forkerte filer, risikerer du at miste data eller beskadige filer i systemet.

Se efter filer, der er forbundet med VSearch-truslen, på de følgende placeringer på din Mac:

• /Bibliotek/Application Support/

VSearch #

• /Bibliotek/LaunchAgents/

com.vsearch.agent.plist #

• /Bibliotek/LaunchDaemons/

com.vsearch.daemon.plist #

• /Bibliotek/LaunchDaemons/

com.vsearch.helper.plist #

• /Bibliotek/LaunchDaemons/

Jack.plist #

• /Bibliotek/PrivilegedHelperTools/

Jack #

• /System/Bibliotek/Frameworks/

VSearch.framework #

"#" er navnet på de filer eller mapper, du skal se efter på disse placeringer. Hvis du finder en eller flere af disse filer, skal du flytte dem til papirkurven og derefter tømme den.

6. Vælg browseren, og følg anvisningerne for at nulstille den:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v103225891_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 09/09/2015