Oplysninger om udfasning af Intel Anti-Theft-tjenesten på Norton Anti-Theft-portalen

Intel har offentliggjort en beslutning om at udfase sikkerhedstilbuddene og dermed også Intel Anti-Theft-tjenesten, som bliver lukket i slutningen af januar 2015. Derfor vil Symantec ikke længere tilbyde Intel Anti-Theft-funktionen som en del af Norton Anti-Theft på Norton Anti-Theft-portalen.

Norton Anti-Theft leverer sammen med Intel® Anti-Theft-tjenesten beskyttelse på flere niveauer og sikrer din bærbare pc og de indbyggede hardwarekomponenter. Bemærk, at Intel har besluttet at udfase Intel Anti-Theft-funktionen og holder op med at yde support til den i januar 2015.

Men vi forsikrer dig, at du med Norton Anti-Theft-beskyttelsen stadig vil kunne låse din enhed, hvis den bliver væk eller bliver stjålet - selv uden Intels teknologi. Hvis du fornyr abonnementet på Norton Anti-Theft, accepterer du også denne ændring i Norton Anti-Theft-funktionerne.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v103215908_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 04/11/2014