Oplysninger om udfasning af Intel Anti-Theft-tjenesten på Norton Anti-Theft-portalen

Intel har offentliggjort en beslutning om at udfase sikkerhedstilbuddene og dermed også Intel Anti-Theft-tjenesten, som bliver lukket i slutningen af januar 2015. Derfor vil Symantec ikke længere tilbyde Intel Anti-Theft-funktionen som en del af Norton Anti-Theft på Norton Anti-Theft-portalen.

Norton Anti-Theft leverer sammen med Intel® Anti-Theft-tjenesten beskyttelse på flere niveauer og sikrer din bærbare pc og de indbyggede hardwarekomponenter. Bemærk, at Intel har besluttet at udfase Intel Anti-Theft-funktionen og holder op med at yde support til den i januar 2015.

Men vi forsikrer dig, at du med Norton Anti-Theft-beskyttelsen stadig vil kunne låse din enhed, hvis den bliver væk eller bliver stjålet - selv uden Intels teknologi. Hvis du fornyr abonnementet på Norton Anti-Theft, accepterer du også denne ændring i Norton Anti-Theft-funktionerne.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v103215908_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 04/11/2014