Administration af noter

Password Manager opbevarer og administrerer dine følsomme oplysninger. Funktionen Noter i Password Manager gemmer de oplysninger og huskeregler, som du skal bruge senere. Du kan bruge Noter til at gemme oplysninger som f.eks. mødesteder, dagligt arbejde og selv de citater, du bedst kan lide.

Du kan også se, redigere og slette de noter, du har gemt tidligere.

Sådan opretter du en note

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på rullelistenmenuen øverst i vinduet, og vælg Nye bemærkninger.

4. I vinduet NY NOTE i feltet Titel skal du indtaste et navn til noten.

5. I feltet Tags skal du skrive hvilken kategori, notatet hører under, som f.eks. hjem, personligt og officielt.

6. I feltet Tekst skriver du data for din reference.

7. Vælg Kræv adgangskode til boksen, hvis du vil have, at adgangskoden til boksen skal angives, før du kan redigere noten.

8. Klik på Gem.

Sådan redigerer du en note

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Noter i venstre rude.

4. I vinduet Noter klikker du på det notat, du ønsker at redigere.

Du kan bruge funktionen Sortér efter, som er øverst i ruden Noter, til at finde en note hurtigere. Du kan også lave en direkte søgning efter noter i feltet Søg i din boks.

Hvis du har valgt Kræv adgangskode til boksen under oprettelsen af noten, skal du angive adgangskoden til boksen for at kunne redigere noten.

5. Klik på Rediger.

6. Tilpas de detaljer, som du vil ændre.

7. Klik på Gem.

Sådan sletter du en note

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Noter i venstre rude.

4. I vinduet Noter klikker du på det notat, du ønsker at slette.

Du kan bruge funktionen Sortér efter, som er øverst i ruden Noter, til at finde en note hurtigere. Du kan også lave en direkte søgning efter noter i feltet Søg i din boks.

Hvis du har valgt Kræv adgangskode til boksen under oprettelsen af noten, skal du angive adgangskoden til boksen for at kunne slette noten.

5. Klik på Slet.

6. Klik på Ja i dialogboksen Advarselsmeddelelse.

Video: Sådan administrerer du Password Manager-boksen

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v10308775_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/08/2018