Administration af noter

Identity Safe opbevarer og administrerer dine følsomme oplysninger. Funktionen Noter i Identity Safe gemmer de oplysninger og huskeregler, som du senere ønsker at referere til. Du kan bruge Noter til at gemme oplysninger som f.eks. mødesteder, dagligt arbejde og selv de citater, du bedst kan lide.

Du kan også se, redigere og slette de noter, du har gemt tidligere.

Sådan opretter du en note

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på rullelistenmenuen øverst i vinduet, og vælg Nye bemærkninger.

3. I vinduet NY NOTE i feltet Titel skal du indtaste et navn til noten.

4. I feltet Tags skal du skrive hvilken kategori, notatet hører under, som f.eks. hjem, personligt og officielt.

5. I feltet Tekst skriver du data for din reference.

6. Vælg Kræv adgangskode til boksen for at hente dit password til din boks, inden du redigerer i noten.

7. Klik på Gem.

Sådan redigerer du en note

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på Noter i venstre rude.

3. I vinduet Noter klikker du på det notat, du ønsker at redigere.

Du kan bruge funktionen Sortér efter, som er øverst i ruden Noter, til at finde en note hurtigere. Du kan også lave en direkte søgning efter noter i feltet Søg i din boks.

Du skal godkende koden til din boks, når du skal redigerer i notatet, hvis du har valgt Kræv adgangskode til boksen, da du oprettede noten.

4. Klik på Rediger.

5. Tilpas de detaljer, som du vil ændre.

6. Klik på Gem.

Sådan sletter du en note

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på Noter i venstre rude.

3. I vinduet Noter klikker du på det notat, du ønsker at slette.

Du kan bruge funktionen Sortér efter, som er øverst i ruden Noter, til at finde en note hurtigere. Du kan også lave en direkte søgning efter noter i feltet Søg i din boks.

Du skal godkende koden til din boks, når du skal slette noten, hvis du har valgt Kræv adgangskode til boksen, da du oprettede noten.

4. Klik på Slet.

5. Klik på Ja i dialogboksen Advarselsmeddelelse.

Video: Sådan administrerer du din Identity Safe-boks

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v10308775_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016