Fjernelse af en firewallregel

Du kan fjerne firewallregler om nødvendigt. Du kan dog ikke ændre alle trafikregler, som vises på listen. Men du kan se reglerne vha. funktionen Vis.

Du bør ikke fjerne en firewallregel, medmindre du har erfaring med den slags. Hvis du fjerner en firewallregel, kan det påvirke, hvordan firewallen fungerer, og reducere computerens sikkerhed.

Fjerne en trafikregel

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

3. Vælg den regel, du vil fjerne, under fanen Trafikregler.

4. Klik på Fjern.

5. Klik på Ja i dialogboksen Bekræftelse.

Fjernelse af en programregel

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

3. Vælg det program, der indeholder den regel, som du vil fjerne, i kolonnen Programmer på fanen Programkontrol.

4. Klik på Rediger.

Klik på Fjern for at fjerne alle de programregler, der er knyttet til programmet.

5. Vælg den regel i vinduet Regler, du vil fjerne.

6. Klik på Fjern.

7. Klik på Ja i dialogboksen Bekræftelse.

8. Klik på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1028261_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/03/2018