Sådan deaktiveres en trafikregel midlertidigt

Du kan deaktivere en generel trafikregel midlertidigt, hvis du ønsker at give en bestemt computer eller et bestemt program adgang. Husk at aktivere reglen igen, når du er færdig med at arbejde med det program eller den computer, der nødvendiggjorde ændringen.

Du kan ikke ændre alle standardfirewallregler, som vises på listen. Men du kan se reglerne vha. funktionen Vis.

Sådan deaktiveres en trafikregel midlertidigt

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Fjern krydset ud for den regel, der skal deaktiveres, under fanen Trafikregler.

4. Klik på Anvend.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1028253_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2016