Ændring af firewallreglernes rækkefølge

Hver liste over firewallregler behandles ovenfra og ned. Du kan justere, hvordan firewallreglerne behandles, ved at ændre på deres rækkefølge.

Du bør ikke ændre rækkefølgen af trafikreglerne, medmindre du har erfaring med den slags. Hvis man ændrer rækkefølgen af trafikreglerne, kan det nemlig påvirke, hvordan firewallen fungerer, og computerens sikkerhedsstatus.

Sådan ændres rækkefølgen af trafikreglerne

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Vælg den regel, du vil flytte, under fanen Trafikregler.

4. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på Flyt op, hvis denne regel skal flyttes op før reglen ovenfor.

• Klik på Flyt ned, hvis denne regel skal flyttes ned efter reglen nedenfor.

5. Klik på Anvend, når du er færdig med at flytte reglerne.

Sådan ændres rækkefølgen af programregler

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Vælg det program, der rummer den regel, du vil flytte, under fanen Programkontrol.

4. Klik på Rediger.

5. Vælg den regel, som du vil flytte, i vinduet Regler.

6. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på Flyt op, hvis denne regel skal flyttes op før reglen ovenfor.

• Klik på Flyt ned, hvis denne regel skal flyttes ned efter reglen nedenfor.

7. Klik på OK, når du er færdig med at flytte reglerne.

8. Klik på Anvend i vinduet Firewallindstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1028236_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2016