Ændring af trafikregler og programregler

Du kan ændre eksisterende regler, hvis de ikke fungerer som ønsket. Du kan bruge Rediger til at ændre en eksisterende firewallregel. Når du ændrer en regel, bruger firewallen den ændrede regels nye kriterier til at kontrollere netværkstrafikken.

Du kan ikke ændre de skrivebeskyttede standardregler. Men du kan se reglerne vha. funktionen Vis.

Redigere en trafikregel

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

3. Vælg den regel du vil ændre under fanen Trafikregler.

4. Klik på Rediger.

5. Foretag de nødvendige ændringer af reglen i vinduet Rediger regel.

6. Klik på OK når du er færdig med at ændre reglen.

Sådan ændres en programregel

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

3. Vælg den regel, du vil ændre, under fanen Programkontrol.

4. Klik på Rediger.

Du kan også bruge rullelisten Adgang ved siden af programmet til at ændre adgangsniveauet for programmet. Den dynamiske firewall ændrer den relevante regel for programmet eller opretter en ny.

5. Vælg den regel, som du vil ændre, i vinduet Regler.

6. Klik på Rediger.

7. Foretag de nødvendige ændringer af reglen i vinduet Rediger regel.

8. Klik på OK når du er færdig med at ændre reglen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1028220_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/03/2018