Tilpasning af Programregler

Når du har brugt Norton i et stykke tid, har du muligvis behov for at ændre adgangsindstillingerne for visse programmer.

Tilpasning af Programregler

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Vælg det program, som du vil ændre, i kolonnen Programmer på fanen Programkontrol.

4. Vælg det adgangsniveau, som du ønsker, programmet skal have, i rullelisten ud for det. Du kan vælge mellem:

Tillad

Tillad alle adgangsforsøg fra dette program.

Bloker

Bloker alle adgangsforsøg fra dette program.

Brugerdefineret

Opret regler, der bestemmer, hvordan dette program skal have adgang til internettet.

5. Klik på Anvend.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1028123_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2016