Tilpasning af programregler

Når du har brugt Norton i et stykke tid, har du muligvis behov for at ændre adgangsindstillingerne for visse programmer.

Tilpasning af programregler

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Vælg det program, som du vil ændre indstillinger for, i kolonnen Programmer på fanen Programkontrol.

5. Vælg det adgangsniveau, som programmet skal have, i rullelisten ud for det. Du kan vælge mellem:

Tillad

Tillad alle adgangsforsøg fra dette program.

Bloker

Bloker alle adgangsforsøg fra dette program.

Brugerdefineret

Opret regler, der bestemmer, hvordan dette program skal have adgang til internettet.

6. Klik på Anvend.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1028123_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/08/2018