Sådan føjer du et program til Programkontrol

Du kan føje et program til Programkontrol og dermed styre, om det må oprette forbindelse til internettet. Når du tilføjer programmet, kan du konfigurere adgangsindstillingerne i Programregler Du kan tillade, blokere eller oprette brugerdefinerede regler, som kun gælder det pågældende program.

Firewallindstillinger for programmer, der er foretaget manuelt, har forrang frem for alle andre indstillinger i Automatisk programkontrol. Symantec anbefaler imidlertid, at du beholder de indstillinger, som genereres af Automatisk programkontrol, når du starter de forskellige programmer.

Sådan føjer du et program til Programkontrol

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på Tilføj i fanen Programkontrol.

4. I dialogboksen Vælg et program, skal du pege på den eksekverbare fil for det program, du vil tilføje.

5. Klik på Åbn.

6. Vurder programmets tillidsniveau i vinduet Sikkerhedsadvarsel.

Norton henter og viser klassifikationsoplysningerne og den anbefalede adgangsindstilling.

7. Vælg det adgangsniveau, som du ønsker, programmet skal have, i rullelisten Indstillinger..

Du kan vælge mellem:

Tillad altid

Tillad alle adgangsforsøg fra dette program.

Bloker altid

Bloker alle adgangsforsøg fra dette program.

Konfigurér manuelt

Opret regler, der bestemmer, hvordan dette program skal have adgang til internettet.

Du kan angive følgende indstillinger for en regel:

• Handling

• Forbindelser

• Computere

• Kommunikation

• Avanceret

• Beskrivelse

Hvis du vælger denne funktion, skal du følge anvisningerne i den guide, der vises og konfigurere reglen.

8. Klik på OK.

Video: Sådan blokerer du internetforbindelsen for et program

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1028102_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2016