Rækkefølge for behandling af firewallreglerne

Den dynamiske firewall behandler trafikreglerne, før den behandler programreglerne. Du kan for eksempel have en programregel, der tillader Internet Explorer at få adgang til internettet via port nummer 80 med TCP-protokollen, og en trafikregel, der blokerer TCP-kommunikation gennem port nummer 80 for alle programmer. Internet Explorer kan ikke etablere forbindelse til internettet, da trafikreglerne har forrang for programreglerne i Norton.

Trafikreglerne behandles i den rækkefølge, de forekommer på listen, fra øverst til nederst. Programreglerne behandles ikke i den rækkefølge, de forekommer på listen. Adgangsreglerne for de enkelte programmer Programregler behandles derimod i den rækkefølge, de forekommer, fra øverst til nederst.

Der kan f.eks. være en programregel, der blokerer brugen af Symantec pcAnywhere med alle andre computere. Du kan tilføje endnu en regel, der tillader brugen af det samme program med en bestemt computer. Derefter skal du flytte den nye regel op før den oprindelige regel på listen med programregler. Norton behandler først den nye regel og tillader anvendelse af Symantec pcAnywhere på den specifikke computer. Derefter behandles den oprindelige regel, og anvendelse af Symantec pcAnywhere forhindres på alle andre computere.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1028031_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016