Norton Smart Firewall

Med den dynamiske firewall overvåges kommunikationen mellem din computer og andre computere på internettet. Firewallen beskytter også computeren imod almindelige sikkerhedsproblemer, f.eks.:

Uønskede forsøg på at etablere forbindelse

Du bliver advaret, hvis andre computere forsøger at etablere forbindelse til din computer, og hvis programmer på din computer forsøger at etablere forbindelse til andre computere

Portscanninger

Skjuler de inaktive porte på computeren og beskytter dig derved mod hackerangreb i form portscanninger

Indtrængen

Overvåger netværkstrafikken til og fra computeren, og ved at holde øje med mistænkelige mønstre stoppes angreb, før de truer systemet

En firewall spærrer for hackere og anden uautoriseret trafik, mens autoriseret trafik får lov at passere. Funktionen Windows Firewall overvåger al indgående kommunikation på din computer. Men Windows Firewall overvåger ikke udgående kommunikation fra din computer til internettet.

Symantec anbefaler, at du lader funktionen Dynamisk firewall være slået til for at lade Norton overvåge al indgående og udgående kommunikation på din computer. Funktionen Dynamisk firewall opretter automatisk programregler for hvert program, du kører. Når funktionen Dynamisk firewall er slået til, Norton bibeholdes indstillingerne i Automatisk programkontrol for alle programmer.

Deaktivering af den dynamiske firewall reducerer beskyttelsen af systemet. Sørg for, at den dynamiske firewall altid er aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1027911_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016