Aktivering beskytter dig

Abonnementet starter, når programmet aktiveres. Det sikrer, at et ægte Norton-program er installeret på din computer, og giver dig mulighed for at modtage regelmæssige produktopdateringer og support. Norton-programmet holder op med at fungere, hvis prøveperioden eller abonnementet udløber. Du modtager advarsler, der minder dig om, at du skal aktivere programmet, et par dage før det udløber.

Du kan aktivere programmet ved at:

• købe et nyt abonnement

• bruge en produktnøgle eller -kode; eller

• bruge en abonnementslicens, der allerede er tilknyttet din Norton-konto

Computeren skal have forbindelse til internettet, før du kan gennemføre aktiveringen. Hvis du oplever problemer med internetforbindelsen, kan du få hjælp i Løs problemer med internetforbindelsen.

Vælg det afsnit herunder, som gælder for dig, for at gennemføre aktiveringen:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1027392_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016