Aktivering beskytter dig

Abonnementet starter, når programmet aktiveres. Når du aktiverer produktet, kan du være sikke på, at der er installeret et ægte Norton-program på din computer, og du er berettiget til at modtage regelmæssige produktopdateringer og support.

Du kan aktivere programmet ved at:

• købe et nyt abonnement

• bruge en produktnøgle eller -kode; eller

• bruge en abonnementslicens, der allerede er tilknyttet din Norton-konto

Computeren skal have forbindelse til internettet, før du kan gennemføre aktiveringen. Hvis du oplever problemer med internetforbindelsen, kan du få hjælp i Løs problemer med internetforbindelsen.

Vælg det afsnit herunder, som gælder for dig, for at gennemføre aktiveringen:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1027392_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018