Aktivering af Norton-abonnementet

Produktaktivering autoriserer din brug af softwaren og starter dit abonnement. Der vises jævnligt en advarselsmeddelelse om, at produktet skal aktiveres, når du aktiverer produktet. Du skal have etableret forbindelse til internettet for at kunne fortsætte. Aktiveringsproceduren kan variere afhængigt af tjenesteudbyderen. Du kan også aktivere abonnementet fra brugerkonti, der ikke har administratorrettigheder.

Sådan aktiveres dit abonnement

1. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på Aktivér nu i hovedvinduet i Norton Security Online.

• Klik på Indtast en pinkode på rullelisten Hjælp i hovedvinduet i Norton Security Online.

• Klik på Aktivér nu i advarslen Aktivering nødvendig, og klik derefter på OK.

2. I vinduet Abonnementsaktivering skal du indtaste den PIN-kode, du har modtaget fra tjenesteudbyderen, og derefter klikke på Aktivér.

3. Klik på Udfør for at færdiggøre aktiveringen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1027364_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2015