Problemer under aktivering

Hvis du kan se, at der er et problem, når programmet forsøger at oprette forbindelse til Symantec-serverne for at udføre aktiveringen, skal du først kontrollere internetforbindelsen. Derefter skal du undersøge, om du eller din internetudbyder anvender software til forældrestyring, som eventuelt kan blokere forbindelsen.

Hvis du har mistanke om, at forbindelsen blokeres af software til forældrestyring, skal du konfigurere denne software, så den ikke længere blokerer aktiveringen. Hvis du vil ændre konfigurationen af softwaren til forældrestyring, skal du logge på internettet som administrator.

Hvis du bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, skal du konfigurere proxyindstillingerne. Du kan konfigurere proxyindstillingerne ved at åbne hovedvinduet i Norton-programmet og derefter klikke på Indstillinger > Administratorindstillinger > Netværksproxy-indstillinger > Konfigurer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1027338_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016