Norton-videovejledninger

Velkommen til Nortons videovejledninger Disse videovejledninger hjælper dig med at lære at bruge funktionerne i Norton Security.

Sådan downloader og installerer du det Norton-program, som du har købt i Norton Online Store

Lær, hvordan du downloader det Norton-program, du har købt i Norton Online Store, og hvordan du installerer det på en Windows-computer eller en Mac.

Se video►

Sådan downloader og installerer du det Norton-program, som du har købt i en æske eller på et produktkort

Lær, hvordan du downloader det Norton-program, du har købt i en æske eller på et produktkort fra en lokal forhandler eller online, og hvordan du installerer det på en Windows-computer eller en Mac.

Se video►

Sådan downloader og installerer du det Norton-program, som du modtog fra din tjenesteudbyder

Lær, hvordan du downloader det Norton-program, som du har modtaget fra din tjenesteudbyder, og hvordan du installerer det på computeren.

Se video►

Sådan downloader og installerer du Norton-programmet på en ekstra computer

Lær, hvordan du downloader og installerer Norton-programmet på en ekstra computer vha. din Norton-konto.

Se video►

Sådan finder du produktnøglen og ordrenummeret til Norton Security

Lær, hvordan du finder Norton-produktoplysninger, såsom Norton-produktnøglen, -serienummeret og -ordrenummeret.

Se video►

Hvordan downloader og bruger jeg Norton Remove and Reinstall-værktøjet?

Lær, hvordan du reparerer et beskadiget Norton Security-produkt ved at afinstallere produktet fra computeren og installere den nyeste version. Dette værktøj kan kun bruges på Windows-computere.

Se video►

Sådan nulstiller du din adgangskode til Norton-kontoen

Lær, hvor vigtigt det er at have en Norton-konto, og hvordan du nulstiller adgangskoden til den.

Se video►

Sådan frigør du en licens på din konto for at installere den på en ny enhed

Lær, hvordan du overfører din Norton-produktlicens fra en ubrugt enhed for at installere den på en ny enhed.

Se video►

Sådan opgraderer du Norton-programmet

Lær, hvordan du opgraderer dit Norton-produkt vha. Norton Opdateringscenter.

Se video►

Hvorfor Norton LiveUpdate er vigtigt, og hvordan du løser problemer med LiveUpdate

Se hvorfor Norton LiveUpdate er så vigtigt, og hvordan du kan løse problemer med LiveUpdate-funktionen.

Se video►

Sådan scanner du computeren for trusler med Norton Security

Lær, hvordan du kører en scanning i Norton Security for at registrere og fjerne virus, spyware og andre sikkerhedstrusler fra computeren.

Se video►

Sådan kører du Norton Power Eraser i Norton Security

Lær, hvordan du kører Norton Power Eraser-scanningen i Norton Security for at fjerne trusler fra computeren.

Se video►

Sådan downloader og bruger du Norton Power Eraser til at fjerne uønskede programmer og trusler

Lær, hvordan du downloader Norton Power Eraser-værktøjet for at fjerne uønskede programmer og trusler fra computeren.

Se video►

Sådan downloader du Norton Bootable Recovery Tool

Hvis du ikke kan starte computeren, eller hvis du ikke kan installere eller køre Norton Security-produktet, kan du køre Norton Bootable Recovery Tool fra en dvd eller et USB-drev for at registrere og løse sikkerhedsproblemer forårsaget af virus, trojanske heste, hackerværktøjer, spyware, adware, trackware og ransomware.

Se video►

Sådan sørger du for, at computeren er beskyttet

Lær, hvordan du kontrollerer og reagerer på advarsler, og hvordan du aktiverer vigtige funktioner vha. Hurtigknapper.

Se video►

Sådan fjerner du trusler fra en inficeret computer

Lær, hvordan du fjerner virus, malware og trusler fra din inficerede computer vha. det gratis fjernelsesværktøj, Norton Power Eraser.

Se video►

Hvad er Norton Virus Protection Promise?

Lær mere om Norton Virus Protection Promise, som giver nem adgang til virusfjernelsestjenester fra Norton.

Se video►

Sådan ser du en 30-dagesrapport

Lær, hvad en 30-dagesrapport er, og hvordan du deaktiverer automatisk visning af 30-dagesrapporten.

Se video►

Sådan deaktiverer du Nortons automatiske/årlige fornyelsestjeneste

Lær, hvordan du deaktiverer Nortons automatiske/årlige fornyelsestjeneste på din Norton-konto.

Se video►

Sådan opdaterer du dine kreditkortoplysninger og betalingsoplysninger

Lær, hvordan du opdaterer de kreditkortoplysninger og betalingsoplysninger, der er knyttet til din Norton-konto.

Se video►

Sådan fornyer du Norton vha. en produktnøgle eller -kode

Lær, hvordan du fornyer Norton-produktet ved brug af en produktnøgle eller -kode, som du allerede har købt.

Se video►

Sådan fornyer du Norton ved køb af et nyt abonnement

Lær, hvordan du fornyr Norton-programmet ved køb af et nyt abonnement

Se video►

Sådan opretter du en boks i Norton Identity Safe

Lær, hvordan du opretter en ny boks i Norton Identity Safe.

Se video►

Sådan sletter du din Identity Safe-boks permanent

Lær, hvordan du sletter din Identity Safe-boks permanent.

Se video►

Sådan administrerer du din Identity Safe-boks

Lær, hvordan du tilføjer, redigerer eller sletter data i din Identity Safe-boks.

Se video►

Sådan importerer du Identity Safe-data

Lær, hvordan du importerer de sikkerhedskopierede Identity Safe-data i boksen.

Se video►

Sådan eksporter eller sikkerhedskopierer du Identity Safe-data

Lær, hvordan du manuelt sikkerhedskopierer eller eksporterer data fra Identity Safe-boksen til en DAT-fil.

Se video►

Hvad er backup, og hvorfor er det vigtigt?

Lær, hvorfor det er vigtigt at konfigurere backup-funktionen i Norton-programmet.

Se video►

Sådan aktiverer du funktionen onlinebackup i Norton-programmet

Lær, hvordan du aktiverer sikker onlinelagerplads, som følger med dit Norton-program.

Se video►

Hvordan konfigureres og køres backup?

Lær, hvordan du opretter, konfigurerer og kører et backupsæt.

Se video►

Sådan gendannes filer fra et backupsæt

Lær, hvordan du gendanner filerne fra et backupsæt.

Se video►

Sådan sletter du et backupsæt og de filer, du har sikkerhedskopieret

Lær, hvordan du sletter et backupsæt og de filer, du tidligere har sikkerhedskopieret til et lokalt lagringsmedie og den sikre onlinelagerplads.

Se video►

Sådan køber du yderligere onlinelagerplads

Lær, hvordan du kontrollerer hvor meget ledig plads, der er til onlinebackup, og hvordan du køber mere plads til onlinebackup.

Se video►

Sådan blokerer du internetforbindelsen for et program

Lær, hvordan du blokerer internetforbindelsen for et program vha. Norton-programmet.

Se video►

test

Test

Test

Se video►

Eisting

Role YouTube

role Brightcovr Thumbnail

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102698236_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/10/2016