Norton-videovejledninger

Velkommen til Nortons videovejledninger Disse videovejledninger hjælper dig med at lære at bruge funktionerne i Norton Security.

Download og installation af Norton, der er købt i Norton Online Store

Lær, hvordan du downloader det Norton-program, du har købt i Norton Online Store, og hvordan du installerer det på en Windows-computer eller en Mac.

Download og installation af et Norton-program, som du har købt i en æske eller på et produktkort

Lær, hvordan du downloader det Norton-program, du har købt i en æske eller på et produktkort fra en lokal forhandler eller online, og hvordan du installerer det på en Windows-computer eller en Mac.

Download og installation af det Norton-program, som du modtog fra din tjenesteudbyder

Lær, hvordan du downloader det Norton-program, som du har modtaget fra din tjenesteudbyder, og hvordan du installerer det på computeren.

Download og installation af Norton-programmet på en ekstra computer

Lær, hvordan du downloader og installerer Norton-programmet på en ekstra computer vha. din Norton-konto.

Sådan finder du produktnøglen, serienummeret og ordrenummeret til Norton Security

Lær, hvordan du finder Norton-produktoplysninger, såsom Norton-produktnøglen, -serienummeret og -ordrenummeret.

Download og brug af Norton Remove and Reinstall-værktøjet?

Lær, hvordan du reparerer et beskadiget Norton Security-produkt ved at afinstallere produktet fra computeren og installere den nyeste version. Dette værktøj kan kun bruges på Windows-computere.

Nulstil adgangskoden til din Norton-konto

Lær, hvor vigtigt det er at have en Norton-konto, og hvordan du nulstiller adgangskoden til den.

Frigørelse af en licens på din konto for at installere den på en ny enhed

Lær, hvordan du overfører din Norton-produktlicens fra en ubrugt enhed for at installere den på en ny enhed.

Sådan opgraderer du Norton-programmet

Lær, hvordan du opgraderer dit Norton-produkt vha. Norton Opdateringscenter.

Hvorfor Norton LiveUpdate er så vigtigt, og hvordan du kan løse problemer med LiveUpdate-funktionen.

Se, hvorfor Norton LiveUpdate er så vigtigt, og hvordan du kan løse problemer med LiveUpdate-funktionen.

Scanning af computeren for trusler med Norton Security

Lær, hvordan du kører en scanning i Norton Security for at registrere og fjerne virus, spyware og andre sikkerhedstrusler fra computeren.

Sådan kører du Norton Power Eraser i Norton Security

Lær, hvordan du kører Norton Power Eraser-scanningen i Norton Security for at fjerne trusler fra computeren.

Sådan downloader og bruger du Norton Power Eraser til at fjerne uønskede programmer og trusler

Lær, hvordan du downloader Norton Power Eraser-værktøjet, og hvordan du kører de tre avancerede scanninger i Norton Power Eraser.

Download og kørsel af Norton Bootable Recovery Tool

Hvis du ikke kan starte computeren, eller hvis du ikke kan installere eller køre Norton Security-produktet, kan du køre Norton Bootable Recovery Tool fra en dvd eller et USB-drev for at registrere og løse sikkerhedsproblemer forårsaget af virus, trojanske heste, hackerværktøjer, spyware, adware, trackware og ransomware.

Sådan sørger du for, at computeren er beskyttet

Lær, hvordan du kontrollerer og reagerer på advarsler, og hvordan du aktiverer vigtige funktioner vha. Hurtigknapper.

Fjernelse af trusler fra en inficeret computer

Lær, hvordan du fjerner virus, malware og trusler fra din inficerede computer vha. det gratis fjernelsesværktøj, Norton Power Eraser.

Norton Virus Protection Promise

Lær mere om Norton Virus Protection Promise, som giver nem adgang til virusfjernelsestjenester fra Norton.

30-dagesrapport

Lær, hvad en 30-dagesrapport er, og hvordan du deaktiverer automatisk visning af 30-dagesrapporten.

Deaktivering af Nortons automatiske/årlige fornyelsestjeneste

Lær, hvordan du deaktiverer Nortons automatiske/årlige fornyelsestjeneste på din Norton-konto.

Opdatering af dine kreditkortoplysninger og betalingsoplysninger

Lær, hvordan du opdaterer de kreditkortoplysninger og betalingsoplysninger, der er knyttet til din Norton-konto.

Fornyelse af Norton vha. en produktnøgle eller -kode

Lær, hvordan du fornyer Norton-produktet ved brug af en produktnøgle eller -kode, som du allerede har købt.

Fornyelse af Norton ved køb af et nyt abonnement

Lær, hvordan du fornyr Norton-programmet ved køb af et nyt abonnement

Oprettelse af en boks i Norton Identity Safe

Lær, hvordan du opretter en ny boks i Norton Identity Safe.

Sådan sletter du din Identity Safe-boks permanent

Lær, hvordan du sletter din Identity Safe-boks permanent.

Administration af din Identity Safe-boks

Lær, hvordan du tilføjer, redigerer eller sletter data i din Identity Safe-boks.

Eksport eller sikkerhedskopiering af Identity Safe-data

Lær, hvordan du manuelt sikkerhedskopierer eller eksporterer data fra Identity Safe-boksen til en DAT-fil.

Import af Identity Safe-data

Lær, hvordan du importerer de sikkerhedskopierede Identity Safe-data i boksen.

Hvad er backup, og hvorfor er det vigtigt?

Lær, hvorfor det er vigtigt at konfigurere backup-funktionen i Norton-programmet.

Aktivering af funktionen onlinebackup i Norton-programmet

Lær, hvordan du aktiverer sikker onlinelagerplads, som følger med dit Norton-program.

Konfiguration og kørsel af backup?

Lær, hvordan du opretter, konfigurerer og kører et backupsæt.

Gendannelse af filer fra et backupsæt

Lær, hvordan du gendanner filerne fra et backupsæt.

Sletning af et backupsæt og de filer, du har sikkerhedskopieret

Lær, hvordan du sletter et backupsæt og de filer, du tidligere har sikkerhedskopieret til et lokalt lagringsmedie og den sikre onlinelagerplads.

Køb af yderligere onlinelagerplads

Lær, hvordan du kontrollerer hvor meget ledig plads, der er til onlinebackup, og hvordan du køber mere plads til onlinebackup.

Blokering af internetforbindelsen for et program

Lær, hvordan du blokerer internetforbindelsen for et program vha. Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102698236_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/12/2016