Norton-videovejledninger

Velkommen til Nortons videovejledninger Disse videovejledninger hjælper dig med at lære at bruge funktionerne i Norton Security.

Find ud af, hvordan du downloader og installerer det Norton-program, som du har købt online, hos en forhandler eller hos din tjenesteudbyder. Hvis du har problemer med at installere eller åbne Norton-programmet, bør du lære at løse problemerne vha. værktøjet Norton Removal and Reinstall eller Norton Bootable Recovery Tool. Find ud af, hvordan du kan overføre din licens til en anden enhed eller opgradere Norton-programmet.

Find ud af, hvordan du kan scanne og fjerne sikkerhedstrusler, downloade de nyeste opdateringer og virusdefinitioner samt finde oplysninger om Norton Protection Promise-tjenesten.

Find ud af, hvordan du opdaterer dine kreditkort- og betalingsoplysninger eller ændrer adgangskoden til din Norton-konto.

Find ud af, hvordan du kører en Norton Power Eraser-scanning i Norton Security og fjerner trusler på computeren.

Find ud af, hvordan du fornyr det nuværende Norton-abonnement manuelt, køber et nyt abonnement eller deaktiverer Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Læs om onlinebackup og om, hvordan du aktiverer funktionen. Du kan bruge videoerne i dette afsnit til at lære, hvordan du opretter et backupsæt, kører backup, gendanner data og køber ekstra lagerplads, hvis du kommer til at mangle plads i dit onlinelager.

Find ud af, hvad Norton Identity Safe er, og hvordan du opretter og administrerer en boks. Du kan også finde ud af, hvordan du importerer og eksporterer boksdata og sletter boksen permanent.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102698236_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/07/2017