Meddelelsen "Serverfejl: Vi arbejder på at rette en fejl, som forhindrer os i at imødekomme din anmodning ..." vises, når jeg prøver at aktivere Norton-programmet

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

TRIN 1

Download og kør reparationsværktøjet

1. Download reparationsværktøjet.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklik på filen NortonActivationRepair.exe på skrivebordet.

Hvis du kører værktøjet, accepterer du aftalen om brug.

Hvis meddelelsen "Der kan ikke findes version af kørslen til at køre dette program" vises på Windows XP-computere, skal du downloade og installere den nyeste version af Microsoft .NET Framework.

3. Kør reparationsværktøjet igen, når du har installeret .NET Framework.

4. Klik på OK for at genstarte computeren.

5. Aktivér Norton-programmet, når computeren er genstartet.

Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton-programmet. Gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102692928_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016