Meddelelsen "Norton Security kan ikke åbnes pga. en fejl" vises, når jeg prøver at åbne Norton Security for Mac

Du kan rette denne fejl ved at afinstallere Norton-programmet. Du skal fjerne alle dele af Norton-programmet ved at køre værktøjet RemoveSymantecMacFiles, før du geninstallerer det.

TRIN 1

Afinstaller Norton Security til Mac

1. Dobbeltklik på Norton Security i mappen Programmer.

2. Klik på Norton Security på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton Security.

Norton Security-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton Security.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

Hvis du har en ældre version af Norton-programmet, skal du afinstallere den som beskrevet i følgende afsnit.

Kør værktøjet RemoveSymantecMacFiles for at fjerne alle dele af Norton-programmet, når du har afinstalleret det.

TRIN 2

Kør værktøjet RemoveSymantecMacFiles

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

6. Gør et af følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1

• Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2

7. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

8. Gå til menuen Terminal, og klik på Afslut terminal.

9. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 3

Download og installer Norton Security

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Kontrollér, at det produktnavn, der vises i vinduet Installer på denne enhed, er navnet på det program, du gerne vil installere, og klik så på Acceptér og download.

4. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

5. Dobbeltklik på installationsprogrammet til Norton Security, når filen er downloadet.

6. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

7. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

8. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

9. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102526177_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016