Norton Family-browserudvidelsens funktioner virker ikke i Google Chrome

Google har udfaset understøttelsen af NPAPI i Google Chrome. Derfor vil udgivelsen af alle nuværende NPAPI-baserede apps og udvidelser ophøre. Nuværende installationer vil stadig fungere, indtil Chrome ikke længere understøtter NPAPI. Få flere oplysninger under Chromium-blog: Sig farvel til vores gamle ven, NPAPI.

Følgende funktioner i browserudvidelsen til Norton Family fungerer ikke:

• Overvågning af sociale netværk

• Overvågning af visning af filmklip

• Overvågning af sikkert internet (HTTPS)

• Overvågning af personlige oplysninger (PII-scanner) til sikre websteder (HTTPS)

• Safe Search til sikre websteder (HTTPS)

Vi forventer at kunne tilbyde disse funktioner i Google Chrome i en fremtidig version af Norton Family.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102181944_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/12/2015