Fejlmeddelelsen "En netværksfejl forhindrer adgang til din boks ..." vises, når du logger på Identity Safe-onlineboksen i Norton

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Fejlen skyldes typisk midlertidige netværksproblemer. Der kan også opstå netværksproblemer, hvis computeren er i dvaletilstand. Du kan rette fejlen ved at kontrollere internetforbindelsen og logge på Identity Safe-webstedet.

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kontrollér internetforbindelsen

1. Start webbrowseren.

2. Prøv at åbne følgende websted:

http://www.symantec.com

3. Hvis du ikke kan åbne webstedet, skal du gå til Trin 2.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du kontrollere kabelforbindelsen eller kontakte din internetudbyder.

TRIN 2

Log af din Norton-konto

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet.

3. Klik på Identity Safe.

4. Klik på din mailadresse nederst i vinduet Norton Identity Safe, og klik på Log på som en anden bruger.

5. Genstart computeren.

TRIN 3

Log på din Norton-konto

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet.

3. Klik på Identity Safe.

4. Indtast mailadressen til din Norton-konto i vinduet Log på eller opret en konto, og klik på Næste.

5. Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

6. Indtast adgangskoden til din boks i vinduet Boks lukket, og klik på Åbn.

Fortsæt til trin 4, hvis problemet ikke er løst.

TRIN 4

Se, om du kan åbne din online boks

1. Gå til webstedet Norton Identity Safe.

2. Log på med mailadressen og adgangskoden, som du har registreret.

3. Indtast adgangskoden til din onlineboks i vinduet Åbn din boks, og klik på Åbn boks.

Hvis du har adgang til din online boks via webstedet for Identity Safe, skal du vente i en time, før du logger på Identity Safe via dit Norton-program.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v102181096_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/03/2018