Fejlmeddelelsen "En netværksfejl forhindrer adgang til din boks..." vises, når jeg logger på onlineboksen til Identity Safe i Norton-programmet

Fejlen skyldes typisk midlertidige netværksproblemer. Der kan også opstå netværksproblemer, hvis computeren er i dvaletilstand. Fejlen kan rettes ved at kontrollere internetforbindelsen og logge på webstedet for Identity Safe.

TRIN 1

Kontrollér internetforbindelsen

1. Start webbrowseren.

2. Prøv at åbne følgende websted:

http://www.symantec.com

3. Hvis du ikke kan åbne webstedet, skal du gå til Trin 2.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du kontrollere kabelforbindelsen eller kontakte din internetudbyder.

TRIN 2

Log ud af din Norton-konto

1. Start dit Norton-program.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton Internet Security: Klik på Internet i vinduet Indstillinger. Klik på Identitetsbeskyttelse i venstre rude.

• Norton 360 eller Norton Security: Klik på Identity Safe under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer i rækken Identity Safe.

5. Klik på din mailadresse nederst i vinduet Norton Identity Safe, og klik på Log ud af Norton-konto.

6. Genstart computeren.

TRIN 3

Log på din Norton-konto

1. Start dit Norton-program.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton Internet Security: Klik på Internet i vinduet Indstillinger. Klik på Identitetsbeskyttelse i venstre rude.

• Norton 360 eller Norton Security: Klik på Identity Safe under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer i rækken Identity Safe.

5. Indtast mailadressen til din Norton-konto i vinduet Log på eller opret en konto, og klik på Næste.

6. Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

7. Indtast adgangskoden til din boks i vinduet Boks lukket, og klik på Åbn.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 4.

TRIN 4

Se, om du kan åbne din online boks

1. Gå til webstedet Norton Identity Safe.

2. Log på med mailadressen og adgangskoden, som du har registreret.

3. Indtast adgangskoden til din online boks i vinduet Åbn din boks, og klik på Åbn boks.

Hvis du har adgang til din online boks via webstedet for Identity Safe, skal du vente i en time, før du logger på Identity Safe via dit Norton-program.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102181096_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 22/10/2014