Sådan fjernes FBI Moneypak-/National Security Agency-/Cyber Security-virussen fra din Mac-computer

Denne type program, der er kendt som ransomware, viser advarsler om, at du er nødt til at sende penge for at låse din computer op. Et ransomware-program i Mac OS X låser browseren og viser gentagne pop op-vinduer med teksten "Din browser er låst" og forlanger betaling af løsepenge.

Det er blot et simpelt stykke JavaScript, der låser browseren. Programmet beder brugeren om at sende penge via MoneyPak eller uKash, alt efter brugerens lokalområde. Disse programmer forsøger at lokke dig til at sende penge ved at bilde dig ind, at din browser ikke længere kan benyttes.

Hvis du tvinger programmet til at lukke, vises den samme ransomware-side igen, næste gang browseren startes, fordi funktionen "gendan efter nedbrud" genindlæser den sidste webadresse, du besøgte, før browseren blev lukket ved en fejl.

Afhængigt af hvilken browser du bruger, kan du muligvis gendanne fabriksindstillingerne og fjerne ransomware-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102180323_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 09/09/2015