Installationen fuldføres ikke, når jeg opgraderer fra Norton Security til Norton Security med Backup

Denne fejl kan opstå, når du opgraderer fra Norton Security til Norton Security med Backup på en computer, hvor et tredjeparts sikkerhedsprogram er installeret. Fejlen rettes typisk, når computeren er genstartet. Hvis fejlen stadig opstår, skal du fjerne tredjeparts sikkerhedsprogrammer fra computeren.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå videre til trin 2.

TRIN 2

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102130633_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 24/09/2014