Meddelelse om udfasning af Norton Family til Mac

Fra den 10. oktober 2014 er Norton Family til Mac blevet udfaset. I de følgende hyppigt stillede spørgsmål kan du få svar på forespørgsler i forbindelse med udfasningen.

Fås Norton Family til Mac?

Fra den 10. oktober 2014 tilbyder vi ikke længere overvågning af børns Mac-computere med Norton Family, og derfor fungerer Norton Family muligvis ikke som forventet på Mac-computere. Fra og med den 10. september 2014 kan Mac-klienten ikke længere downloades.

Hvorfor udfases understøttelsen af Mac OS?

Vi er i færd med at forenkle og strømline vores produktudvalg. Derfor har vi besluttet at udfase understøttelsen af Mac-computere i Norton Family.

Hvordan kan jeg fortsat have Norton Family-beskyttelsen aktiveret?

Du kan stadig bruge Norton Family til at overvåge børns aktiviteter på Windows-computere og Android-enheder.

Understøtter Norton ikke længere Mac?

Symantecs sikkerhedssoftware understøtter stadig Mac, men vi er i færd med at forenkle og strømline vores produktudvalg. Derfor har vi besluttet at udfase understøttelsen af Norton Family på Mac-computere.

Fungerer Norton Family ikke længere på min iPhone?

Ændringen har kun betydning for Mac-computere. Vi vil stadig understøtte Norton Family-appen til iOS-enheder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v102122958_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016