Jeg vil downloade et Norton-program, som jeg har købt hos en forhandler

Hvis du vil installere et Norton-program, som du har købt hos en forhandler eller via et websted tilhørende en associeret tredjepart, skal du oprette en Norton-konto eller føje det købte program til en eksisterende konto.

Under installationsprocessen får du mulighed for at tilmelde dig Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Download og installer dit Norton-program

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og gennemføre tilmeldingen.

Log på, hvis du allerede har en Norton-konto.

3. I vinduet Installation skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >.

Hvis du har købt programmet på en cd online eller i en butik, findes nøglen i kassen, på et klistermærke på bagsiden af cd-omslaget eller dvd-coveret eller på et separat kort, der ligger i kassen.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

4. Hvis du vil tilmelde dig Automatisk fornyelsestjeneste med dit Norton-abonnement, skal du klikke på Kom godt i gang.

Hvis du ikke vil tilmelde dig den automatiske fornyelsestjeneste, skal du klikke på Gør det senere og fortsætte til punkt 9.

5. Læs Vilkår og betingelser for automatisk fornyelse, og klik på Acceptér og fortsæt.

6. Indtast dine kreditkortoplysninger, og klik på Næste.

7. Indtast faktureringsadressen, og klik på Tilmeld dig automatisk fornyelse.

8. Klik på Fortsæt til download på skærmbilledet med bekræftelse af tilmeldingen.

9. Klik på Acceptér og download.

10. Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Du kan få oplysninger om, hvordan du installerer på en anden enhed, i Jeg vil downloade mit Norton-program på min enhed

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101779430_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 09/11/2016