Download et Norton-program, der er købt hos en forhandler

Hvis du vil installere Norton-enheds sikkerhedsprodukt, som du har købt fra en detailbutik eller et tredjeparts tilknyttet websted, skal du oprette en Norton-konto eller tilføje det købte produkt til din eksisterende konto.

Hvis du kommer fra Kina, Korea eller Japan, skal du bruge produktnøglen til det købte produkt for at oprette en konto. Du kan finde produktnøglen i den bekræftelsesmail, du modtog.

Hvis du allerede har et Norton-abonnement, kan du installere det på din enhed ved at logge ind på din konto. For flere detaljer, læs Download og installér din Norton-enheds sikkerhed.

Føj det købte produkt til din konto, og installer dit Norton-produkt

Under installationsprocessen tilbydes du at tilmelde dig et automatisk fornyende abonnement. For flere detaljer om automatisk fornyelse af abonnementer, læs Læs mere om dit automatisk fornyende abonnement.

1. Gå til norton.com/enroll fra din browser.

2. Klik på Log ind.

Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på opret en ny konto og afslutte tilmeldingsprocessen.

3. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

4. Indtast produktnøglen, og klik på >.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

Hvis du har købt programmet i en æske online eller i en butik, finder du nøglen på et kort eller klistermærke i æsken.

Abonnementet starter, når du har indtastet nøglen på 25 tegn, som findes på dit produktkort eller i ordrebekræftelsesmailen.

Hvis du ser meddelelsen "Ugyldig produktnøgle", skal du læseMeddelelsen "Ugyldig produktnøgle".

5. Læs licens- og serviceaftalen, og klik på Acceptér.

6. Skriv din adresse og kortoplysninger på siden Godkendelse af den årlige automatiske fornyelse.

7. Læs Godkendelse af abonnement og betaling med automatisk fornyelse, og klik på Aktivér automatisk fornyelse eller Start abonnement.

8. Klik på Acceptér og download.

• Hvis du har mere end ét Norton-program på din konto, skal du vælge det program, du vil downloade, og derefter klikke på Næste.

• Hvis du er Norton Security Platinum-kunde, skal du vælge det produkt, du vil installere, og derefter klikke på Næste.

• Hvis det program, du vil downloade, ikke vises på listen, skal du klikke på Indlæs flere.

9. Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når du har aktiveret Norton-installationsprogrammet, downloades, installeres og aktiveres programmet automatisk. Din enhed viser sin aktuelle beskyttelsesstatus, og yderligere software kan installeres fra din konto.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysninger for det specifikke produkt, du bruger. Licensoplysninger for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet produkt.

Du kan f.eks. ikke bruge produktnøglen til din Norton-enheds sikkerhedsprodukt til at aktivere Norton Utilities Premium. Du kan finde produktnøglen til Norton Utilities Premium på siden Mit abonnement på din konto.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v101779430
Operativsystem windows,mac
Sidst ændret: 01/11/2021