Link udløbet

Det Norton-downloadlink, du brugte, er udløbet. Du kan ikke installere Norton-programmet.

Norton-downloadlinket er kun gyldigt i 14 dage. Du skal downloade Norton-programmet inden for 14 dage efter den dato, hvor du modtog mailen.

Du kan få tilsendt et nyt downloadlink ved at logge på Norton-kontoen og selv sende et nyt af slagsen eller ved at bede afsenderen sende en ny mail.

Du skal kontakte Nortons kundesupport og have produktnøglen og ordreoplysningerne ved hånden, hvis mailen er modtaget for nylig, og du mener, at downloadlinket burde fungere.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101735720_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 11/04/2016