Norton 360 er ikke installeret på computeren

Med Norton-programmet kan du sikkerhedskopiere filer på eksterne medier som f.eks. USB-drev.

Når du laver backup på USB-drev, opretter Norton-programmet et medie, der kan afspilles automatisk.

Norton-programmet opretter ARestore.exe på det eksterne medie, så du let kan gendanne filerne. Når du starter ARestore.exe, åbner Norton-programmet vinduet Mobil gendannelse.

Du kan se mulighederne Vælg de filer, der skal gendannes og Start Norton Security i vinduet Mobil gendannelse. Hvis du har sikkerhedskopieret filer med Norton 360, kan du se Start Norton 360.

Når du klikker på Start Norton 360 på en computer, hvor Norton Security er installeret, får du følgende fejlmeddelelse:

Norton 360 er ikke installeret på computeren

Du får denne meddelelse, fordi Mobil gendannelse søger efter Norton 360. Norton 360 blev ikke fundet, fordi du har afinstalleret Norton 360 og installeret Norton Security.

De data, du har sikkerhedskopieret, er sikre, og du kan stadig gendanne dataene via Norton Security, som er installeret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101600333_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016