Kan jeg bruge Norton Security sammen med mit abonnement på Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360?

Norton Security er det helt nye tilbud og kan ikke aktiveres med produktnøgler til andre programmer. Norton Security-tjenesten kræver abonnement på det nye tilbud. De klienter, der udgives med Norton Security-tjenesten, er ikke klientopdateringer til eksisterende produkter.

Hvordan kan jeg få Norton Security-tjenesten, hvis jeg bruger Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360?

Det er muligt at købe Norton Security-tjenesten, når din nuværende abonnementstjeneste. Du skal huske at deaktivere Automatisk fornyelse i det nuværende Norton-program.

Hvad skal jeg gøre i mellemtiden?

Vi anbefaler, at du bliver ved med at bruge det aktuelle program, indtil det bliver muligt at konvertere abonnementet. Norton AntiVirus-, Norton Internet Security- og Norton 360-programmer vil stadig modtage den bedste beskyttelse, som Norton kan tilbyde.

Du kan også købe en Norton Security-tjeneste, når det nuværende abonnement udløber (husk, at du først skal slå automatisk fornyelse af det nuværende Norton-program fra).

Får jeg stadig beskyttelse med Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360?

Alle kunder, der har et aktivt Norton 360-, Norton Internet Security- eller Norton AntiVirus-abonnement, modtager fortsat de nyeste sikkerhedsopdateringer (LiveUpdate-virusdefinitioner), og Nortons teknikere vil stadig yde support til brugere af de nyeste versioner af disse produkter (22.x til Windows). Du vil fortsat få den bedste beskyttelse og al den hjælp, du forventer af Norton, som beskrevet i supportpolitikken.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du har brug for yderligere hjælp til overgangen, er du velkommen til at kontakte vores support via chat. Det er nemmere at hjælpe dig, hvis du sidder ved den eller de enheder, du skal have hjælp til, når du kontakter os.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101534062_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 11/09/2015