Du har allerede Norton One

Den produktnøgle, du har indtastet, er til Norton One. Du har allerede et aktivt Norton One-abonnement.

Der kan ikke knyttes to Norton One-licenser til den samme Norton-konto. Hvis du vil bruge den produktnøgle, du har indtastet, skal du oprette en ny Norton-konto. Du kan finde oplysninger om oprettelse af Norton-kontoen under Sådan opretter du en Norton-konto.

Hvis du fortsat vil anvende dit nuværende abonnement, skal du kontakte Norton Support, som kan oplyse dig om, hvilke muligheder du har med den nye Norton One-nøgle, du har købt.

Tilføjelse af en aktuel enhed til en eksisterende Norton One-licens

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på Download Norton på den side, der vises, og derefter på Acceptér og download.

3. Klik på området, som pilen på skærmen peger på, og følg anvisningerne på skærmen.

Med Norton One-abonnementet får du som betalende medlem adgang til enestående kundesupport. Nortons veluddannede og specialiserede kundeservicemedarbejdere kan hjælpe med at løse ethvert problem.

Hvis produktnøglen ikke virker, skal du sørge for at indtaste den nøjagtig som angivet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101530250_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 13/04/2016