Enheden er ikke kompatibel

Enheden er ikke kompatibel med den Norton-tjeneste, du vil installere. Du kan ikke installere Norton-tjenesten på denne enhed.

Udfør en af følgende handlinger:

• Prøv at installere programmet på en anden enhed

Du kan installere Norton-tjenesten på en anden kompatibel enhed. Følg disse anvisninger på den nye enhed.

• Installer en anden Norton-tjeneste

Hvis du vil beskytte denne enhed, skal du vælge en anden Norton-tjeneste, som er kompatibel med enheden.

Vælg en anden tjeneste

1. Klik på Udført.

2. Vælg en anden tjeneste, som er kompatibel med din nuværende enhed, på siden Abonnementer, og klik på Download.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

I Hvilke enheder understøttes af Norton? kan du se systemkravene for forskellige Norton-tjenester

Hvis du ikke har nogen kompatibel Norton-tjeneste, skal du købe et passende Norton-abonnement. Du kan finde yderligere oplysninger i Sådan tegner du et Norton-abonnement.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, skal du kontakte Norton Support.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101530247_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 12/04/2017