Enheden er ikke kompatibel

Enheden er ikke kompatibel med det Norton-program, du vil installere. Du kan ikke installere Norton-programmet på denne enhed.

Udfør en af følgende handlinger:

• Prøv at installere programmet på en anden enhed

Du kan installere Norton-programmet på en anden kompatibel enhed. Følg disse anvisninger på den nye enhed.

• Installer et andet Norton-program

Hvis du vil beskytte denne enhed, skal du vælge et andet Norton-program, som er kompatibelt med enheden.

Sådan vælger du et andet produkt

1. Klik på Udført.

2. Vælg et andet produkt, som er kompatibelt med din nuværende enhed, på siden Tjenester, og klik på Download Norton.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

I Hvilke enheder understøttes af Norton? kan du se systemkravene for diverse Norton-produkter

Hvis du ikke har noget kompatibelt Norton-program, skal du købe et passende Norton-sikkerhedsprodukt. Du kan finde yderligere oplysninger i Sådan tegner du et Norton-abonnement.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, skal du kontakte Norton Support.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101530247_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/09/2015