Abonnement refunderet

Du har fået refunderet penge for dit Norton-abonnement. Abonnementet er blevet annulleret som del af refusionsprocessen. Du kan ikke installere Norton-tjenesten på din enhed.

Du har returneret Norton-programmet inden for 60 dage efter købsdatoen, hvilket er i overensstemmelse med Nortons returneringspolitik. Enheden beskyttes ikke længere af Norton.

Du skal tegne et nyt abonnement, hvis du vil have dine enheder beskyttet mod nye trusler.

Køb af et nyt abonnement

1. Klik på Tegn et nyt abonnement.

2. Vælg det Norton-abonnement, du vil købe, og klik på Køb nu på den side, der vises.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

Hvis der er knyttet en anden produktnøgle til Norton-abonnementet, kan du klikke på Indtast en anden produktnøgle og indtaste den nye produktnøgle.

Hvis du har en anden pinkode fra din tjenesteudbyder, skal du klikke på Angiv en anden pinkode for at angive den nye pinkode.

Hvis du har fornyet eller tegnet abonnementet for nylig, og du oplever, at dette vindue vises, skal du gøre følgende:

• Sørg for, at du har indtastet produktnøglen eller pinkoden præcis, som du fik den.

• Gå ind på Norton-kontoen og se, om produktnøglen passer til det Norton-abonnement, du har købt.

Hvis du ikke har anmodet om at få dette Norton-abonnement refunderet, eller hvis du mener, at abonnementet ikke skulle være blevet refunderet eller annulleret, bedes du kontakte Nortons kundesupport og angive produktnøglen og ordreoplysningerne.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.