Systemkrav for Norton Security

Med Norton Security får du nu avanceret Norton Protection til dine pc'er, Mac®-computere, smartphones og tablets. Hvis du vil installere Norton Security på din enhed, skal den opfylde de systemkrav, der fremgår af denne artikel.

Norton Security Premium omfatter forældrestyring, så du kan beskytte dine børn, når de er på nettet, og giver dig 25 GB sikker onlinebackup af op til 10 enheder (kun pc'er). Det omfatter ikke sikker backup til Mac OS X.

Vælg din enhed for at få flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101390880_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 28/09/2016