Funktioner i Norton Security

Vigtigste funktioner og fordele

• Én løsning, der beskytter alle dine enheder

• Giver beskyttelse mod virus, spyware, malware og andre onlineangreb

• Beskytter dit privatliv, uanset hvilken enhed du bruger

• Undgår usikre websteder og mistænkelige downloads

• Gør det muligt at flytte beskyttelse fra én enhed til en anden

• Giver dig mulighed for at tilføje mere beskyttelse, efterhånden som du får flere enheder*

• Lokaliserer let mistede eller stjålne smartphones og tablets

• Giv ungerne frihed til sikkert at surfe på internettet

• 100 % sikkerhed for refundering: Vi hjælper dig med at holde din computer fri for virus; ellers får du pengene tilbage**

# Funktionen Smugkig kan muligvis ikke bruges i alle lande i Europa, Mellemøsten og Afrika.

* Der vil muligvis blive opkrævet ekstra gebyrer. Der opkræves muligvis ekstra gebyrer, hvis du vil installere på flere enheder end tilladt med dit abonnement.

**Virus Protection Promise: For at være berettiget til Virus Protection Promise skal du have et kvalificerende Norton-abonnement og - medmindre du har Norton Small Business - skal du også have købt, fornyet eller opgraderet Norton-abonnementet direkte hos Symantec eller tilmelde dig Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Hvis en af vores Norton-eksperter ikke kan fjerne virussen fra din enhed, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris, du har betalt for Norton-abonnementets eller Norton-abonnementspakkens indeværende periode. Hvis den købte pakke omfatter et Norton-abonnement med et abonnement/program, der ikke er fra Norton, vil refunderingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for Norton-abonnementet i den indeværende abonnementsperiode og vil ikke kunne overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Der ydes ingen refundering pga. skader, der er opstået som følge af virus. På [Norton.com/guarantee] kan du finde flere oplysninger om kvalificerende Norton-abonnementer.

1 Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Microsoft Internet Explorer® 10.0 og nyere.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

3 Understøtter nuværende udgaver samt de seneste større udgivelser til 32-bit.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101390850_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 15/06/2016