Årsager til fejl med Løs nu

Dit Norton-produkt fungerer lydløst i baggrunden og beskytter dig mod alle typer af sikkerhedstrusler. Hvis Norton registrerer betydelige fejl, der kan blokere din beskyttelse eller reducere systemets ydelse, udfører det en Løs nu-opgave.

I nogle tilfælde mislykkes Løs nu-opgaven.

Årsager til Løs nu-fejl, og hvordan de løses:

• Abonnement udløber

Sørg for, at dit abonnement er aktivt. Klik på Hjælp i hovedvinduet og derefter på Abonnementsstatus for at kontrollere dit abonnement.

• Langsom internetforbindelse

Programmet får opdateringer fra Norton-serverne. Hvis din internetforbindelse er langsom, kan de krævede opdateringer til at rette fejl i dit produkt ikke downloades. Sørg for, at din forbindelse er hurtigere, så du kan downloade alle virusdefinitioner.

• Computeren er helt inficeret

Hvis computeren er alvorligt inficeret, og produktet ikke har nok opdateringer til at fjerne virus, fungerer Løs nu muligvis ikke. Kør Norton Power Eraser for at rense computeren. For vejledning, Scanning af computeren med Norton Power Eraser

• Trusler blev ikke fjernet fuldstændigt

Når truslerne er fjernet, beder Norton-produktet dig om at genstarte computeren. Hvis du ikke genstarter, kan Løs nu svigte på et senere tidspunkt, når den bliver kørt.

• Sikkerhedsopdateringer er forældede

I nogle tilfælde har du muligvis ikke de nyeste sikkerhedsopdateringer, hvis du har opgraderet til den seneste version af produktet. Kør LiveUpdate flere gange for at få de nyeste sikkerhedsopdateringer.

• LiveUpdate-fejl

Hvis LiveUpdate ikke fungerer, fungerer Løs nu heller ikke. Sådan løses almindelige problemer med LiveUpdate, Norton LiveUpdate.

• Ingen internetforbindelse

Kontrollér, at din enhed har forbindelse til internettet. Kontrollér, at forældrestyringsindstillingerne og proxy-indstillingerne ikke blokerer forbindelsen.

• Begrænsning af netværksanvendelse er indstillet til Økonomi eller Ingen trafik

Hvis funktionen Begrænsning af netværksanvendelse er indstillet til Økonomi eller Ingen trafik, kan computeren ikke hente de nyeste opdateringer. Sådan ændres denne indstilling, Sådan definerer du Nortons internetforbrug

• Firewall tillader ikke trafikken

Kontrollér, at dit produkts indstillinger for firewallen er angivet til at tillade trafik. Der er yderligere oplysninger under Sådan aktiveres eller deaktiveres Norton Firewall

• Dato og klokkeslæt er ikke indstillet korrekt

Hvis computerens dato og klokkeslæt er blevet ændret manuelt eller forkert, kan Løs nu svigte. Kontrollér, at du har indstillet dato og klokkeslæt korrekt.

• Der er ikke plads nok på computeren

Hvis der ikke er plads nok på disken til installation af opdateringerne, mislykkes Ret nu muligvis. Frigør plads på disken, og kør LiveUpdate.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101170936_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/04/2016