Fejlen "Du bedes se nærmere på et problem ..." vises, når jeg installerer Norton-programmet

Fejlen opstår, når du installerer en nyere version af Norton-programmet på en computer, hvor der allerede er installeret en ældre version. Du kan rette fejlen ved at downloade og køre værktøjet Norton Remove and Reinstall for at fjerne den installerede version og geninstallere den nyeste version af Norton-programmet.

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101112331_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016