Abonnement annulleret

Dit abonnement på Norton-programmet er blevet annulleret. Du kan ikke installere Norton-programmet på enheden.

Du skal tegne et nyt abonnement, hvis du vil have dine enheder beskyttet.

Sådan tegner du et nyt abonnement

1. Klik på Tegn et nyt abonnement.

2. Vælg det Norton-program, du vil købe, og klik på Køb nu på den side, der vises.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

Hvis der er knyttet en anden produktnøgle til Norton-programmet, kan du klikke på Indtast en anden produktnøgle og indtaste den nye produktnøgle.

Hvis du har en anden pinkode fra din tjenesteudbyder, skal du klikke på Angiv en anden pinkode for at angive den nye pinkode.

Hvis du har fornyet eller tegnet et abonnement for nylig, og du oplever, at dette vindue vises, skal du gøre følgende:

• Sørg for, at du har indtastet produktnøglen eller pinkoden præcis, som du fik den.

• Gå ind på Norton-kontoen og se, om produktnøglen passer til det Norton-program, du har købt.

Hvis du ikke mener, at dit abonnement skulle have været annulleret, kan du kontakte Nortons kundesupport og have produktnøglen og ordreoplysningerne ved hånden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v101015741_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 04/09/2015