Installation af Norton-programmet

Norton-programmet understøttes kun på Mac OS X 10.7.5 (Lion) og nyere. Hvis du har OS X 10.6 eller en ældre version på din Mac, skal du opgradere operativsystemet til en version, der understøttes.

Symantec anbefaler, at du klikker på Norton-licensaftale og læser licensaftalen, før du installerer Norton-programmet.

Installation af Norton på Mac OS X 10.7.5 (Lion) til OS X 10.12.x (Sierra)

1. Klik på Acceptér og installer.

2. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

3. Klik på Genstart, når installationen er færdig. Installationen af programmet færdiggøres, når du genstarter Mac-computeren.

Installation af Norton på macOS High Sierra 10.13.x og nyere

1. Klik på Acceptér og installer.

2. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

3. Klik på Klik her i Norton Security-installationsvinduet.

4. Gør ét af følgende:

• Klik på Tillad ud for Symantec-meddelelsen.

• Hvis der på Mac-computeren er installeret software, som kræver din godkendelse, fra mange forskellige leverandører, vises meddelelsen Noget systemsoftware blev blokeret og kan ikke indlæses i stedet for Symantec -meddelelsen. I så fald skal du klikke på Tillad, vælge Symantec på listen og derefter klikke på OK.

5. I Norton Security-installationsvinduet. klik på Fortsæt.

6. Klik på Genstart for at færdiggøre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v100803770_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 26/10/2017