Installer Norton-sikkerhed til digitale enheder på Mac

Hvis du vil downloade Norton-sikkerhed til digitale enheder til Mac, skal du læse Installation af Norton-sikkerhed til digitale enheder.

For at installere Nortons sikkerhed til digitale enheder på en Mac-computer skal du have Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller nyere. For at se versionen af Mac-operativsystemet, der er installeret på din Mac-computer, skal du klikke på Apple-menuikonet i øverste venstre hjørne, og derefter klikke på Om denne Mac.

NortonLifeLock anbefaler, at du klikker på Nortons licensaftale og læser licensaftalen, før du installerer Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v100803770
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 17/03/2021