Installer Norton-sikkerhed til digitale enheder på Mac

Norton-programmet understøttes kun på Mac OS X 10.7.5 (Lion) og nyere. Hvis du har OS X 10.6 eller en ældre version på din Mac, skal du opgradere operativsystemet til en version, der understøttes.

Hvis du ønsker at installere en Norton produktversion 8.x eller nyere, skal du have Mac OS X 10.10.x eller nyere.

Symantec anbefaler, at du klikker på Norton-licensaftale og læser licensaftalen, før du installerer Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v100803770
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 18/10/2019