Deaktivering af Meddelelse om Firewall-blokering

Når Automatisk programkontrol aktiveres, forhindrer Dynamisk firewall automatisk skadelige programmer og programmer med dårligt omdømme i at oprette forbindelse til internettet eller kommunikere med andre computere i netværket.

Norton underretter dig, når Dynamisk firewall forhindrer et program i at oprette forbindelse til internettet. Hvis du ikke vil se meddelelsen, kan du deaktivere denne funktion ved hjælp af Avanceret programkontrol.

Deaktivering af Meddelelse om Firewall-blokering

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

3. På fanen Avanceret programkontrol skal du flytte skydeknappen ud for Vis meddelelse om firewall-blokering til positionen Fra.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v100447508_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/03/2018