To-faktorgodkendelse for Norton-konto

Hvad er to-faktorgodkendelse?

To-faktorgodkendelse er en sikkerhedsfunktion, som giver ekstra sikkerhed vha. tilføjelse af endnu et autentificeringsniveau, når du åbner Norton-kontoen. Hvis du vil anvende denne funktion, skal du angive adgangskoden til Norton-kontoen samt en speciel bekræftelseskode, når du logger på. Koden er unik for din Norton-konto, og den ændres, hver gang du logger på.

To-faktorgodkendelsen giver ekstra sikkerhed ved administration af Norton-kontoen. Når du anvender to-faktorgodkendelse, er der ingen, der kan få adgang til din Norton-konto - heller ikke hvis nogen stjæler eller gætter din adgangskode - da koden på din telefon også skal anvendes, før der kan logges på.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v100023155_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 11/10/2016