Totrinsbekræftelse for Norton-konto

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Hvad er Totrinsbekræftelse?

Totrinsbekræftelse er en sikkerhedsfunktion, som giver ekstra sikkerhed vha. tilføjelse af endnu et autentificeringsniveau, når du åbner Norton-kontoen. Hvis du vil anvende denne funktion, skal du angive adgangskoden til Norton-kontoen samt en speciel bekræftelseskode, når du logger på. Koden er unik for din Norton-konto, og den ændres, hver gang du logger på.

Totrinsbekræftelse giver ekstra sikkerhed ved administration af Norton-kontoen. Når du anvender totrinsbekræftelse, er der ingen, der kan få adgang til din Norton-konto - heller ikke hvis nogen stjæler eller gætter din adgangskode - da koden på din telefon også skal anvendes, før der kan logges ind.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v100023155_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/01/2018