Download og installation af Norton Mobile Security, der er købt i en detailforretning

Download og installer Norton Mobile Security

1. Gå til webstedet Norton Mobile Security på din mobilenhed.

2. Gør et af følgende:

• Hvis du ikke har registreret købet af Norton Mobile Security med din Norton-konto, skal du trykke på Registrer køb.

• Hvis du allerede har registreret købet af Norton Mobile Security med din Norton-konto, skal du trykke på Klik her for at installere Norton Mobile Security.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du trykke på Opret konto. Indtast dine oplysninger, og tryk på Opret konto.

4. Gør et af følgende:

• Du registrerer købet ved at indtaste produktnøglen og derefter trykke på Bekræft.

• Hvis du allerede har registreret købet, kan du gå videre til linje 6.

5. Tryk på Tilføj en ny enhed på siden Vælg en enhed at administrere.

6. Tryk på Download på siden Download Norton Mobile Security.

Afhængigt af din enheds platform, åbnes siden Google Play Store eller iTunes Store for Norton Mobile Security.

7. Gør et af følgende:

• Android: Tryk på Installer og derefter på Acceptér på Google Play-siden for Norton Mobile Security.

• iOS: Tryk på Gratis > Installer applikation på iTunes-siden for Norton Mobile Security.

Norton Mobile Security-applikationen downloades og installeres på din enhed.

8. Når installationen er fuldført, åbnes Norton Mobile Security-applikationen.

9. Læs slutbrugerlicensaftalen, og tryk derefter på Acceptér og start eller på Acceptér.

På en Android-enhed udfører Norton Mobile Security den første konfiguration og kører LiveUpdate, en anti-malware-scanning og en App Advisor-scanning.

På en iOS-enhed skal du trykke på Fortsæt og derefter logge på din Norton-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20110217115910EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 05/07/2016